LAURENT COMPUTERS S.R.L. a luat fiinţă în anul 2001 ca o alternativă la produsele existente pe piaţă din domeniul IT şi ca răspuns la nevoile utilizatorilor de programe software din domeniul economic şi nu numai. De atunci firma şi-a dezvoltat domeniul de activitate, în prezent putând asigura o gamă diversificată de servicii IT. Suntem specializaţi pe implementarea de soluţii informatice hardware şi software pe structura organizaţională şi necesităţile clienţilor noştri.

Ce ne deosebeste de concurenţă?
Noi nu livrăm software-ul aşa cum este, ci îl adaptăm pe structura internă a clientului. Atunci când terminăm de implementat sistemul informatic, el se va potrivi perfect necesităţilor dvs.
Trebuie doar să ne contactaţi, noi vă vom face o vizită în care vă prezentăm produsele noastre şi după analiză vă oferim soluţia integrată optimă pentru nevoile companiei dvs. Toate acestea fără nici o implicare financiară pentru dvs.

Furnizor de servicii informatice complete la sediul clienţilor:
- servicii informatice complete pe bază de contracte şi/sau apeluri pentru intervenţii în Constanta şi împrejurimi;
- implementarea unui sistem informatic integrat personalizat pe structura activităţii dvs.: NIR-uri, facturare, gestiune stocuri, producţie, contabilitate, mijloace fixe, salarii, recepţie hotel, gestiune cereale;
- service calculatoare şi periferice la sediul clienţilor, service reţele de calculatoare la sediul clienţilor, intervenţii şi mentenanţă, etc;
- sistemul informatic integrat LAURENT cloud compus din mai multe module interconectate dar care pot funcţiona si independent:
- Contabilitate;
- Stocuri - facturare - producţie - devize;
- Salarii;
- Mijloace fixe;
- Recepţie hotel;
- Gestiune stocuri cereale;

Mai multe informaţii despre serviciile şi produsele LAURENT COMPUTERS S.R.L. puteţi viziona la adresa www.laurent.ro.

Despre sistemul informatic gestiune cereale puteţi viziona şi pe site-ul http://www.gestiune-cereale.ro.
De asemenea, mai multe informaţii despre programul de recepţie hotel puteţi găsi la adresa http://www.receptie-hotel.ro.
Deviza noastră este:
                                       Noi nu vă punem pe drumuri, venim noi la dumneavoastră !