Informații despre livrare

Programul de lucru:
Luni - Vineri între orele 9.00-17.00

Termenul de livrare este de 24 ore pentru comenzile de tip servicii informatice şi de 2-3 zile lucrătoare pentru comenzile de echipamente şi consumabile.
Comenzile plasate in afara programului de lucru si duminică sau de sărbători legale vor fi procesate şi confirmate în prima zi lucratoare.
Cumpărătorul va fi apelat telefonic pentru confirmarea finală a comenzii. În cazul în care comanda nu poate fi onorată sau termenul de livrare stabilit nu poate fi respectat de către LAURENT COMPUTERS S.R.L. şi partenerii acestuia, cumpărătorul va fi informat prin e-mail sau telefonic.
Valoarea minima a unei comenzi este de 60 lei (TVA inclus). Livrarea produselor se face gratuit la adresa din formularul de contact, pentru oraşul Constanţa şi prin intermediul unei firmei de curierat rapid agreată de ambele părţi pentru comenzi în ţară. Factura de achizitie o veţi primi la recepţia coletului.
Preţurile afişate pe site sunt in lei si cuprind TVA. Plata produselor se face direct angajatului firmei noastre, sau firmei de curierat care livrează produsele, la momentul primirii acestora.